Un Sant Jordi Digital especial als Centres Penitenciaris

El programa Alfadigital i la CoP TIC i Presó participa a la VI Mostra Sant Jordi DigiTale 2017, que reuneix Audio, Relats, Narratives Digitals, dMagaZine, documents TIC o qualsevol altre format digital creades per interns i internes i professionals dels centres penitenciaris. Aquí una petita mostra de la participació dels dinamitzadors d’Andròmines al  CP Mas d’Enric, CP Puig de les Basses, CP Lledoners; CP Brians 2 entre altres. Donar les gràcies en especial als dinamitzadors que fan possible aquestes accions Lluís, Héctor, Ma Elena i David

narratives digitals

Des del CP Mas d’Enric, dos videorelats pel Sant Jordi DigiTale

Des del CFA Pau Casals, del Centre Penitenciari Mas d’Enric, Marta, Juana i Mari carmen ens fan arribar aquests videorelats que parlen de sentiments i de l’amor.

Des del CP Puig de les Basses, audiorelatos del Sant Jordi DigiTale

El Centre Penitenciari de Puig de les Basses celebra el Sant Jordi DigiTale amb aquesta audiorelats, alguns molt participatius fets en col·laboració amb alumnes d’educació social de la Universitat de Girona. Amb el suport de l’Héctor, dinamitzador TIC, la Marta, monitora d’audiovisuals i l’Elisabet, educadora social.

Des del CP Lledoners, audiorelats pel Sant Jordi DigiTale

El Punt TIC del Centre Penitenciari Lledoners, és el cor des d’on s’impulsa el programa AlfaDigital. Ahmed, Eric, Geraldo, Amadeo, Adolfo i Javier, amb el suport del dinamitzador Lluís, ens presenten aquests sis audiorelats queparlen de la vida,

 

Des del CP Brians 2, Sant Jordi DigiTale

Des de Birans 2, ens arriben aquestes dues obres realitzades a l’aula TIC del MR7, dins del programa AlfaDigital, amb el suport de la dinamitzadora.

 

Des del CP Joves, un video pel Sant Jordi DigiTale

Des del CP Joves, l’Adil, l’Alberto, en Mohamed, el Darío i l’Alejandro, han treballat amb Pau, el bibliotecari del centre i amb el suport tècnic del LACA (Laboratorio de creación audiovisual del CP Joves), han creat aquest vídeo: El viatge que ho va canviar tot. Una història de fraternitat, coneixement i trobades!

Sant Jordi DigiTale, des del Centre Penitenciari Quatre Camins

Des del MR2 del CP Quatre Camins arriba aquest àudio realitat per Mohamed, Miguel Ángel, Tarik i Johan i l’educadora Lorena, que es diu: “Desmontando poemas”.

Des de la Biblioteca del CP Ponent, videorelats poètics per celebrar el Sant Jordi DigiTale

La Biblioteca del CP Ponent celebra el Sant Jordi DigiTale d’enguany amb aquests 6 videorelats, creats per Nathalie, Josep i Eva, amb el suport de Maria José. La temàtica poètica, recupera les paraules de Mario Benedetti i textos propis de les autores

Acció social

2 comments

  1. Núria says:

    Quina passada!!! Molt bona feina la del Programa d’Alfadigital i els seus tècnics i tots els que hi participen.

Comentar

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *