Andròmines a la TECNOFESC

Andròmines a la TECNOFESC

Per segon any consecutiu des d’Andròmines participem a la Tecnofesc, un espai que agruparà empreses i entitats en l’àmbit de la tecnologia i la informàtica des de criteris d’economia solidària en el marc de la Fira d’Economia Solidària de Catalunya (FESC), que tindrà lloc els propers 27 i 28 d’octubre a l’antiga fàbrica Fabra i Coats del barri Barceloní de Sant Andreu. 

A la Tecnofesc hi trobaràs estands d’empreses i entitats d’aquest àmbit tecnològic, xerrades divulgatives on us donarem a conèixer les alternatives que tenim relacionades amb la informàtica i les telecomunicacions i tallers participatius per a totes les edats.  

Aquestes i altres iniciatives busquen assolir un objectiu comú que freni el ferotge consumisme d’aparells electrònics durant l’última dècada i així poder reduir les deixalles electròniques que es generen any rere any.  

Des d’Andròmines participarem a la Tecnofesc, realitzant un taller de robòtica en família per als més menuts, per això si tens entre 5 i 12 anys i t’agrada el món de la robòtica, vine el dissabte 27 d’octubre a les 11h a l’antiga fàbrica de Fabra i Coats i podràs crear el teu propi robot pintor teledirigit. Recorda que Andròmines treballem amb materials reciclats per això no oblidis portar una pila AA, 3 retoladors i tot aquell material creatiu que serveixi per a decorar el teu robot i fer-lo ben maco. (Botons, gomets, llana, etc).  Tots aquells interessats a participar feu la vostra inscripció, recordeu que les places són limitades. 

El 27 i 28 d’octubre tens una cita a la TecnoFESC! Siguem realistes i programem l’impossible! 

Actualitat

Comentar

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *