Balanç Una mossegada a l’exclusió

Balanç Una mossegada a l’exclusió

Des del projecte d'”Una mossegada a l’exclusió” marxem de vacances amb la satisfacció de la feina ben feta!! Aquest és un petit resum de tot el que ha passat durant aquest primer període:

Han participat del programa 40 persones i els seus familiars així doncs

han estat un total de 114 beneficiaris!!

Un cop d’ull al perfil dels participants…

El malbaratament alimentari perjudica el planeta, ja que aquests aliments que es llencen fan augmenta el volum de deixalles i l’impacte ambiental associat. Des de la mossegada a partir de la iniciativa d’administrar aquests aliments als nostres participants col·laborem en generar menys residus, fem un ús eficient de recursos naturals i energia, així com fomentem l’estalvi d’emissions de carboni. I aquest és el nostre granet de sorra en mitigar el canvi climàtic!!!

A escala social, a Catalunya el 20% de les famílies estan per sota del 60% de la renda mitjana. Així doncs, el malbaratament alimentari és un problema que va més enllà de l’àmbit ambiental i que, en la situació de crisi econòmica actual que vivim, el fa encara més insostenible.
En aquest primer període de l’any, la quantitat d’aliments de la que hem fet entrega als nostres usuaris i els seus familiars ha estat de 485,68 kg:

Marxem de vacances amb els següents resultats obtinguts!

ENS RETROBEM AL SETEMBRE!!!

Actualitat

Comentar

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *