Benvingut/da a REPARADÍS! Submergeix-te en la nostra increïble selecció de productes recondicionats amb una garantia de qualitat excepcional. Quan tries REPARADÍS, no sols estàs fent una elecció intel·ligent per a la teva butxaca, sinó que també estàs contribuint a cura del medi ambient i donant suport a oportunitats laborals per a persones en risc d’exclusió. Juntes, podem marcar la diferència!

Quatre raons per les quals confiar en Reparadís:
1. Procés de recondicionament: Descobreix el nostre minuciós procés de recondicionament, on cada dispositiu és acuradament examinat i restaurat al seu màxim potencial. Volem assegurar-nos que rebem productes de qualitat que superin les teves expectatives.
2. Garantia de qualitat: A REPARADÍS, ens enorgulleix oferir-te una garantia sòlida en tots els nostres productes recondicionats. Volem que tinguis la tranquil·litat que estàs adquirint tecnologia de confiança i duradora. Els equips de Reparadís tenen una garantia d’un any conforme al Reial decret legislatiu 1/2007
3. Selecció de productes: Explora les nostres categories de productes recondicionats, acuradament seleccionats per a oferir-te opcions variades i adaptades a les teves necessitats. Des de telèfons intel·ligents fins a ordinadors, tenim tot el que necessites per a mantenir-te connectada i productiva.
4. Beneficis econòmics i ambientals: En optar per productes recondicionats, estàs estalviant diners i reduint la petjada ambiental. Junts, estem fent un pas cap a un consum més responsable i sostenible.
Explora el nostre catàleg actual i sé part del canvi. Descobreix com la teva compra de productes recondicionats en Reparadís té un impacte social i ambiental positiu.

Catàleg informàtica

Contacta’ns per a qualsevol dubte: 93 274 06 27 o Whatssap 639 520 060

RECONDICIONAMENT DE MÒBILS I ORDINADORS | IMPACTE 2022

  • 136 Tones

    D'EQUIPS GESTIONATS
  • 19,8 tones

    D'INFORMÀTICA I TELECOMUNICACIONS PREPARATS PER LA REUTILITZACIÓ
  • 27,25 tones

    PREPARACIÓ PER LA REUTILITZACIÓ EQUIPS