La crisi sanitària de la COVID-19 ha fet emergir moltes situacions de precarietat a Catalunya, una d’elles ha estat la gran necessitat d’ordinadors, portàtils i tauletes electròniques per tal de poder connectar-nos entre els nostres éssers estimats, poder fer teletreball  i poder fer seguiment del curs escolar entre altres.

Per això hem ampliat i reforçat el projecte de recepció, esborrat de dades segur, instal·lació i repartiment d’ordinadors a famílies, empreses o institucions que en tenen necessitat i ho fem a preus molt competitius que ens permeten cobrir les despeses de les persones que treballen en la recuperació dels equipaments.

Els equips d’Andròmines tenen una garantia d’un any conforme al “Reial Decret Legislatiu 1/2007, de 16 de novembre, pel qual s’aprova el text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries

Aquest servei genera llocs de treball per a persones en situació d’exclusió i els permet especialitzar el seu perfil professional. És també una forma d’incentivar l’ús racional en el consum i l’economia circular.

Pots consultar el nostre catàleg actual i escollir entre totes les opcions segons les teves necessitats (treball, estudi, oci…,)

Catàleg informàtica

Contacta’ns per qualsevol dubte: 932740627

RECONDICIONAMENT DE MÒBILS I ORDINADORS | IMPACTE 2021

  • 150 Tones

    D'EQUIPS GESTIONATS
  • 27,6 tones

    D'INFORMÀTICA I TELECOMUNICACIONS PREPARATS PER LA REUTILITZACIÓ
  • 150 tones

    PREPARACIÓ PER LA REUTILITZACIÓ EQUIPS