Reparadís, dispositius recondicionats i serveis de reparació

¡Benvingut/da a REPARADÍS! Submergeix-te en la nostra increïble selecció de productes recondicionats amb una garantia de qualitat excepcional. Quan tries REPARADÍS, no sols estàs fent una elecció intel·ligent per a la teva butxaca, sinó que també estàs contribuint a la cura del medi ambient i donant suport a oportunitats laborals per a persones en risc d’exclusió. Juntes, podem marcar la diferència!!

Icono servicio de reparación

SERVEI TÈCNIC DE REPARACIÓ

Oferim un servei tècnic de reparació d’ordinadors, mòbils i tauletes, una solució eficaç i sostenible per a la reparació i reutilització de dispositius electrònics. Estem compromeses amb els valors de l’economia circular, sostenibilitat i qualitat que es reflecteixen en cadascun dels nostres serveis.

Creiem en la importància de la reparació i el reciclatge dels dispositius electrònics per a reduir l’impacte ambiental i fomentar l’economia circular. Ens esforcem per a oferir un servei d’alta qualitat en la reparació d’ordinadors recondicionats, que garanteixi la satisfacció dels nostres clients i la seva confiança en nosaltres.

Estem a la teva disposició  
Icono venta Reparadís

VENDA D’ORDINADORS, MÒBILS I TAULETES

Oferim una gamma variada d’ordinadors, mòbils i tauletes de segona mà en excel·lents condicions i a preus molt competitius. Però això no és tot, ens comprometem a ser responsables i ètics en tot el que fem, no sols en termes de qualitat i seguretat dels dispositius, sinó també en el nostre impacte ambiental.

En aquest sentit, oferim solucions innovadores que s’adapten a les necessitats de cada client i contribueixen a un món més sostenible. Els nostres valors fonamentals són la responsabilitat i el compromís, i aquests valors es reflecteixen en tot el que fem.

Estem a la teva disposició
asesoramiento gratuito Reparadís

Servei d’assessorament gratuït

Oferim un espai d’assessorament gratuït, per a ensenyar a mantenir ordinadors i mòbils en òptimes condicions, podent allargar la seva vida útil i gaudir d’ells durant més temps sense haver d’invertir diners en reemplaçaments innecessaris. Brindem un servei d’alta qualitat, enfocat en la satisfacció del client i en el seu benestar.

Volem que els nostres clients/as confiïn en nosaltres, oferint un servei professional sense cost amb un benefici alt per als seus participants. Per això, el nostre equip d’experts estarà sempre a disposició per a brindar l’assessorament i l’ajuda que necessàries.

Estem a la teva disposició

Quatre raons per les quals confiar en Reparadís:

1. Procés de recondicionament: Descobreix el nostre minuciós procés de recondicionament, on cada dispositiu és acuradament examinat i restaurat al seu màxim potencial. Volem assegurar-nos que rebem productes de qualitat que superin les teves expectatives.
2. Garantia de qualitat: A REPARADÍS, ens enorgulleix oferir-te una garantia sòlida en tots els nostres productes recondicionats. Volem que tinguis la tranquil·litat que estàs adquirint tecnologia de confiança i duradora. Els equips de Reparadís tenen una garantia d’un any conforme al Reial decret legislatiu 1/2007
3. Selecció de productes: Explora les nostres categories de productes recondicionats, acuradament seleccionats per a oferir-te opcions variades i adaptades a les teves necessitats. Des de telèfons intel·ligents fins a ordinadors, tenim tot el que necessites per a mantenir-te connectada i productiva.
4. Beneficis econòmics i ambientals: En optar per productes recondicionats, estàs estalviant diners i reduint la petjada ambiental. Junts, estem fent un pas cap a un consum més responsable i sostenible.
Explora el nostre catàleg actual i sé part del canvi. Descobreix com la teva compra de productes recondicionats en Reparadís té un impacte social i ambiental positiu.

  Mira el nostre article Per què comprar productes electrònics recondicionats?

Compra el teu proper dispositiu

Contacta’ns per a qualsevol dubte: 93 274 06 27 o Whatssap 639 520 060

Qualitats del Servei

A Andròmines, creiem fermament en la importància de prolongar la vida útil d’aquests dispositius, la qual cosa al seu torn contribueix significativament a la reducció de residus electrònics i a la preservació de recursos naturals.

El nostre equip de tècnics especialitzats en recondicionament es dedica minuciosament a la restauració i millora del rendiment de cada dispositiu. Garantim que aquests aparells funcionaran a nivells òptims, abastant aspectes que van des de la velocitat del processador fins a la durada de la bateria, etc.

Servei al Client

Estem compromeses no sols amb la qualitat dels nostres dispositius recondicionats, sinó també amb oferir un servei al client excepcional en cada pas del camí.

A Andròmines, comprenem que la satisfacció del client és la base de qualsevol empresa reeixida. El nostre equip altament capacitat és aquí per a respondre a totes les teves consultes i preocupacions, sigui abans, durant o després de la teva compra. Valorem la teva experiència i ens esforcem per superar les teves expectatives en tot moment.

 Preus, Garantia…

En Andròmines, entenem la importància de trobar productes que s’ajustin al teu pressupost sense sacrificar la qualitat. La nostra filosofia se centra a oferir accés a dispositius electrònics recondicionats a preus assequibles.

Per a garantir la teva tranquil·litat i confiança en la teva compra, oferim una garantia completa d’un any. Aquesta garantia cobreix qualsevol defecte en el funcionament. Si enfrontessis qualsevol problema durant el període de garantia, el nostre equip de suport tècnic estarà encantat d’assistir-te i resoldre qualsevol situació de manera ràpida i eficient.

LA FABRICACIÓ D’1 ORDINADOR GENERA

  • 350 kg Residus

    La fabricació d'una sola computadora d'escriptori genera al voltant de 350 kg de residus sòlids.

  • 1600 KWh d'Energia

    Segons un estudi de l'EPA, la producció d'una computadora d'escriptori genera al voltant de 1600 kWh d'energia i emet 270 kg de diòxid de carboni.

  • 1,5 tones d'aigua

    Segons un estudi de l'EPA, la producció d'una computadora d'escriptori requereix al voltant de 240 kg de combustibles fòssils, 22 kg de productes químics i 1,5 tones d'aigua.

Et presentem la nostra Botiga! Visita’ns i resoldrem els teus dubtes.

Estem a la Galeria Comercial del Mercat de Sant Andreu, plaça del Mercadal, 41, 08030 Barcelona. Parada 9