Oferim un ampli ventall de serveis ambientals de prevenció, educació ambiental i gestió de residus de qualitat per a empreses, administracions públiques i particulars.

 

Tenim implementat un sistema segons la ISO 9001:2015 i la ISO 14001:2015 que garanteix la màxima eficàcia en l’atenció als nostres clients i el màxim respecte al medi ambient.

Executem projectes d’economia circular, en els quals els residus perden la seva condició de “rebuig” i es converteixen en matèria primera: els reutilitzem o els transformem per formar part de nous productes, minimitzant així el consum d’energia i de recursos. Tots els processos vinculats amb l’economia circular contribueixen a crear ocupació local i no deslocalitzable.

Estás interessat en saber més

dels nostres serveis ambientals?

PRODUCCIÓ LINEAL VS PRODUCCIÓ CIRCULAR

Grafico que muestra la Economia lineal vs circular

ELS NOSTRES SERVEIS AMBIENTALS

 • Oferim serveis de recollida de residus de tot tipus a Barcelona, Montcada i altres municipis.

  Veure més
 • Recondicionem mòbils i ordinadors els netegem, reparem i garantim la traçabilitat i l’esborrat de dades dels equips.

  Veure més
 • Oferim serveis integrals de qualitat en la gestió de deixalleries i punts verds, orientats a la informació ciutadana, la sensibilització ambiental i la prevenció en la generació de residus.

  Veure més
 • Reutilitzem roba, mobles i objectes diversos a través de la nostra botiga ‘Una mica de tot’ i participem en programes d’entrega social de roba, mobles i altres estris per a famílies vulnerables

  Veure més
 • Treballem per a la prevenció i reducció del malbaratament alimentari, principalment a comerços, restaurants, càterings i grans productors.

  Veure més
 • Duem a terme projectes d’educació ambiental què promouen la participació de tots els actors i busquen transformar el nostre entorn en un espai sostenible.

  Veure més

AMB EL SUPORT DE: