La Nau Vila Besòs és un equipament municipal impulsat pel Districte de Sant Andreu i Barcelona Activa, i gestionat per Andròmines.

La Nau Vila Besòs ofereix espais de magatzem, treball i reunió per les entitats no lucratives del Districte de Sant Andreu de Barcelona, sense cap cost.

Horari d’atenció al públic:
Matins: de dilluns a divendres de 10h a 14h.
Tardes: dimarts i dijous de 16h a 20h
Contacte:
nauvilabesos@bcn.cat
637 757 764
Adreça:
Passatge del Torrent de l’Estadella, 11.
Districte de Sant Andreu, 08030, Barcelona

Un dels objectius principals de l’equipament Nau Vila Besòs és fomentar l’economia col·laborativa, crear sinèrgies entre les entitats del districte, compartir, optimitzar els recursos de les entitats i tenir un impacte de reutilització.  Hi ha diferents tipus de material que les entitats que fan servir el magatzem cedeixen i comparteixen amb altres entitats.

L’espai vol esdevenir un punt de trobada entre el teixit associatiu del Districte i també d’impuls a l’economia circular. En aquesta línia, és un espai per desenvolupar diferents tallers de reducció i eliminació de residus, recuperació d’objectes, upcycling amb diferents tipus de material, així com formacions i transmissió de coneixements.

A més, La Nau Vila Besòs participa d’un projecte amb la Zero Waste Room de l’Ajuntament i la Fira de Barcelona per reutilitzar material de diferents tipus de grans esdeveniments de la ciutat. Les entitats de Sant Andreu poden aprofitar aquest material i donar-li així una segona vida.

Què és La Nau Vila Besòs?

 • Fomentem l’economia col·laborativa. Hi ha diferents tipus de material que les entitats que fan ús del magatzem cedeixen i comparteixen amb d'altres entitats que ho necessitin i també disposem de material propi per prestar.

  Veure més
 • La Nau Vila Besòs acull diferents materials de fires grans de Barcelona per redistribuir-los entre les entitats que els necessitin. Tot va començar amb la participació en el projecte Donation Room, que era vinculat al Mobile World Congrés, i que després van arribar materials de Construmat i Gastro Fira. I ens seguiran arribant més. D’aquesta manera, l’equipament i les entitats contribueixen amb esdeveniments més sostenibles i amb la prevenció i reducció de residus. El planeta agraeix! 😀🌱

  Veure més
 • Oferim un espai on les entitats de Sant Andreu poden compartir el seu coneixement i expertesa amb els seus usuaris, altres entitats i amb la comunitat. Un lloc on realitzar tallers entre entitats o tallers de reducció i eliminació de residus, recuperació d’objectes, etc. oberts a tothom.

  Veure més
 • Som un punt de trobada pel teixit associatiu del Districte de Sant Andreu on poder fer reunions o trobades de federacions, d’entitats, d’empreses, etc.

  Veure més

Tens alguna pregunta sobre

el funcionament de la Nau Vila Besòs?

AMB EL SUPORT DE:

Hem celebrat els 8 anys d’Aniversari de la XES Sant Andreu: Construint escenaris de Futur!

Hem celebrat els 8 anys d’Aniversari de la XES Sant Andreu: Construint escenaris de Futur!

Actualitat Fem xarxa Uncategorized
Benvolgudes entitats, col·lectius i agitadores culturals del territori de Sant Andreu, Ahir vam celebrar una ocasió molt especial: l’Aniversari de la Xarxa d’Economia Solidària (XES) Sant Andreu! La trobada va ... Veure més