A Andròmines dissenyem i duem a terme formacions a mida per a empreses, entitats, organismes públics, escoles i centres cívics i culturals.

Els nostres cursos a mida poden ser de tres tipus:

 • Cursos professionalitzadors: capacitem persones a l’atur o treballadors en actiu en competències tècniques específiques per un lloc de treball determinat. Alguns exemples de la nostra formació professionalitzadora són els cursos de Neteja de Grans Superfícies i Despatxos, Mosso de Magatzem i Logística o Gestor de Residus i Reutilització.
 • Cursos d’integració sociolaboral per a col·lectius en risc d’exclusió: treballem capacitats tècniques per a un lloc de treball determinat; capacitats transversals com la comunicació, la puntualitat o l’habilitat de treballar en equip, i també ensenyem als nostres alumnes a buscar feina. El projecte Aprendre a Emprendre, per exemple, és un taller de soldadura per a joves no escolaritzats i té com a objectiu que els seus alumnes retornin al sistema educatiu o accedeixin al mercat laboral.
 • Tallers formatius que fomenten la reutilització i el reciclatge: el focus és augmentar la sensibilitat ambiental dels alumnes. Les persones que participen als nostres cursos de Reutilització de Residus d’Aparells Elèctrics i Electrònics (RAEE), Reutilització Creativa de Roba i Prevenció del Malbaratament Alimentari aprenen de manera pràctica i dinàmica tècniques útils i respectuoses amb el medi ambient.

Tots els nostres cursos s’adapten a les necessitats específiques de l’entitat que ens els encarrega i de les persones que rebran la formació.

Pots veure més informació sobre els nostres cursos a mida per a empreses en el nostre díptic informatiu.

Estás interessat en una formació o tens un nou curs al cap?

CURSOS A MIDA PER A EMPRESES | IMPACTE 2022

 • 56%

  INSERCIÓ LABORAL
 • 450

  HORES
 • 30

  ALUMNES CERTIFICATS/ADES