Reutilitzem roba, mobles, aparells elèctrics, antiguitats i objectes diversos de la llar a través de la nostra botiga ‘Una mica de tot’ i participem en programes d’entrega social de roba, mobles i altres estris molt necessaris per a famílies vulnerables

La venda de roba, mobles i altres objectes és clau per Andròmines perquè ens permet sostenir econòmicament molts dels nostres projectes. Aquest servei ambiental fa possible la creació de llocs de treball per a persones en risc d’exclusió i ens permet tancar el cercle de la reutilització.

Col·laborem amb universitats, escoles, associacions o empreses per facilitar que es puguin trobar peces, articles o mobiliari per a produccions de teatre, cinema, publicitat o accions creatives, educatives o d’esbarjo. També oferim el servei de transport dels materials al lloc de rodatge o de l’activitat.

En aquests moments, estem construint la nostra plataforma de venda de roba de segona mà online què ens permetrà reutilitzar més objectes i arribar encara a més gent.

Botiga ‘Una mica de tot’

Ubicació:  C/ del Progrés amb C/ del Metall (Polígon Industrial de la Ferreria) Montcada i Reixac.
Horari: De dilluns a divendres: de 9h a 14h i de 16h a 19h

VENDA DE SEGONA MÀ | IMPACTE 2019

  • 20 tones

    PRODUCTES REUTILITZATS