Reutilitzem roba, mobles, aparells elèctrics, antiguitats i objectes diversos de la llar a través de la nostra botiga ‘Una mica de tot’ i participem en programes d’entrega social de roba, mobles i altres estris molt necessaris per a famílies vulnerables

La venda de roba, mobles i altres objectes és clau per Andròmines perquè ens permet sostenir econòmicament molts dels nostres projectes. Aquest servei ambiental fa possible la creació de llocs de treball per a persones en risc d’exclusió i ens permet tancar el cercle de la reutilització.

Col·laborem amb universitats, escoles, associacions o empreses per facilitar que es puguin trobar peces, articles o mobiliari per a produccions de teatre, cinema, publicitat o accions creatives, educatives o d’esbarjo. També oferim el servei de transport dels materials al lloc de rodatge o de l’activitat.

En aquests moments, estem construint la nostra plataforma de venda de electrodomèstics i informàtica recondicionats online què ens permetrà reutilitzar més objectes i arribar encara a més gent.

Botiga ‘Una mica de tot’

Ubicació:  C/ del Progrés amb C/ del Metall (Polígon Industrial de la Ferreria) Montcada i Reixac.

Horari:

De dilluns a divendres

de 9:00h a 13:30h i

de 16:00h a 19:00h.

Dissabtes de 10h a 13:30h.

Recordeu que de 9 a 10 hores fem ofertes especials 😉

VENDA DE SEGONA MÀ | IMPACTE 2022

  • 28 tones

    PRODUCTES REUTILITZATS