Sobre la sentència: ens adherim al manifest de les entitats socials i societat civil catalana

Sobre la sentència: ens adherim al manifest de les entitats socials i societat civil catalana

Andròmines, davant la publicació de la sentència del Procés, ens adherim al manifest que han publicat més de 100 entitats socials catalanes i de la societat civil  i manifestem el nostre desacord amb una sentència que considerem desmesurada i que criminalitza les mobilitzacions ciutadanes a favor del progrés social, els drets i les llibertats.

Pensem que la presó no és la solució a un conflicte que és polític, i que només podrà tenir una solució política. Mai, un conflicte d’aquest tipus podrà ser resolt per la via judicial o policial. Per això, avui compartim les mobilitzacions que s’organitzin en defensa del dret a decidir i a favor dels drets de protesta i manifestació de tota la ciutadania, així com el dret a dissidència política.

A més, tot i que Andròmines és un espai plural i amb ideologies i sensibilitats molt diverses, totes estem d’acord amb que és necessari defensar els drets i llibertats de les persones i les institucions, i que cal fomentar i treballar de manera activa, defensant els valors de democràcia, participació i diàleg.

Per tot això fem una crida a participar a les mobilitzacions que de manera cívica i pacífica i oferim tot el nostre suport a les persones privades de llibertat i a les seves famílies i amistats.

Actualitat

Comentar

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *