Visita de diverses administracions de Corea del Sud a Andròmines

Visita de diverses administracions de Corea del Sud a Andròmines

Avui hem rebut la visita de professionals de diverses administracions de Corea del Sud, coordinats per la fundació Central Self Suficiency Foundation (CSSF), molt interessats en conèixer el funcionament de les empreses d’inserció i el gran potencial que tenim per a acompanyar persones en el seu procés de inserció sociolaboral.

Tots hem coincidit que és imprescindible la col·laboració estreta i amb objectius concrets entre entitats d’economia social i solidària i l’administració pública, per tal de donar una resposta coordinada i eficient a les persones en situació de vulnerabilitat.

Compartir estratègies per a fomentar l’apoderament de les persones ens fa créixer com a entitat.

Many thanks for your visit, we have enjoyed a lot sharing our common aim: how to promote self-support of vulnerable social groups. We will keep in touch!

Actualitat

Comentar

L'adreça electrònica no es publicarà.