Reconeixement al compromís amb el medi ambient

Reconeixement al compromís amb el medi ambient

Un any més, l’Agència de Residus de Catalunya ens ha atorgat el Diploma de participació de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus 2020 que va tenir lloc del 21 al 29 de novembre de 2020.

És un gest simbòlic, però estem molt agraïts del reconeixement al nostre compromís amb el medi ambient. Sobretot aquest any 2020 marcat per la pandèmia de la COVID-19 i les mesures de restriccions establertes.

Entenem que no només és un reconeixement implícit a la nostra treball diaria, si no un reconeixement a que multiplicar el nombre d’activitats per tal de conscienciar a la societat, tot i estar amb restriccions per la pandèmia. Recordeu que aquesta campanya concretament es va voler emfatitzar a la visibilitat dels residus que precisament no es veuen: els invisibles.

Des d’aquí volem tornar a agrair la implicació a totes les participants, tant les companyes d’Andròmines  com al públic que va formar part de les nostres activitats. Recordeu que la cura del medi ambient no només és una setmana, sinó que cal un consum responsable i reutilització. Preguntat abans de comprar si realment ho necessites.

Continuem treballant per la sensibilització i no oblidem que la base de tot és la prevenció.

Gràcies per la cura del medi ambient

Actualitat Medi ambient

Comentar

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *