Nou mòdul d’acollida al voluntariat a Andròmines

Nou mòdul d’acollida al voluntariat a Andròmines

Amb l’objectiu de dur a terme una bona integració de les persones voluntàries, a més de l’acompanyament durant tot el recorregut de la persona a la nostra entitat, hem posat en marxa un nou mòdul d’acollida i formació inicial digital, per tal d’adaptar-nos a les circumstàncies actuals i d’integrar les TIC en els nostres processos de benvinguda.


A través del nostre campus virtual, la persona voluntària podrà dur a terme aquesta formació inicial mitjançant un ordinador, una tauleta o un telèfon intel·ligent. Disposem de domini web i aplicació gratuïta per a Android i IOS, per tal de facilitar l’accés a qualsevol participant, amb independència dels seus recursos tecnològics.


Durant el recorregut del mòdul es fa una presentació d’Andròmines i les diferents línies d’actuació, per tal que la persona conegui tots els serveis i pugui integrar-se en el nostre petit univers. A més, el voluntari o voluntària podrà conèixer què és el voluntariat, quin és el marc normatiu que regula el seu treball i quins són els drets i els deures de les persones voluntàries. També es realça la importància del treball en equip a l’entitat.


Amb aquest nou mòdul de benvinguda online, tant les persones voluntàries com la nostra entitat, realitzem un esforç per adaptar-nos a la digitalització esdevinguda durant els últims anys, actualitzant-nos en els processos de comunicació i formació, flexibles i virtuals.

Imatge parcial del mòdul de benvinguda del voluntariat

Actualitat

Comentar

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *