Andròmines al Business With Social Value

Andròmines al Business With Social Value

Ens complau anunciar de nou la nostra participació en la 7a edició de l’esdeveniment Business With Social Value, que es durà a terme el 2 de juny a l’Hotel Alimara-Barcelona!

Andròmines en el Business With Social ValueEl Business With Social Value (BWSV) s’ha consolidat com un esdeveniment de referència que promou pràctiques empresarials i socials alineades amb la sostenibilitat, abastant l’accessibilitat, la cura del medi ambient i la preservació de la cultura i el patrimoni.

Andròmines Eines Assolides com a empresa d’inserció compromesa amb la inserció sociolaboral de persones vulnerables, creiem que aquest esdeveniment és una excel·lent oportunitat per a donar a conèixer els nostres serveis i contribuir de manera sostenible. Creiem que és fonamental fomentar la contractació d’empreses d’inserció i centres especials de treball com a proveïdors de serveis.

En contractar directament aquestes empreses, s’impulsa la contractació de persones en risc d’exclusió social i/o amb discapacitat. Per tant, esdeveniments com el BWSV són cada vegada més necessaris per a promoure aquestes contractacions i avançar cap a la sostenibilitat en tots els aspectes de la cadena de valor empresarial.

Convidem a qualsevol empresa que estigui compromesa amb la “sostenibilitat” al fet que assisteixi a aquest esdeveniment. La inscripció és imprescindible per a aprofitar aquesta valuosa oportunitat de conèixer a proveïdors, empreses socials i sostenibles, i ampliar les seves pràctiques en línia amb els objectius de desenvolupament sostenible.

Andròmines en el Business With Social Value durant la seva 7a edició, estarem encantats de presentar els nostres projectes i serveis que s’alineen amb les pràctiques d’accessibilitat, la cura del medi ambient i la preservació de la cultura i el patrimoni. Compartirem com les nostres activitats generen un impacte social i sostenible, brindant oportunitats laborals i promovent la inclusió.

Et convidem a unir-te a nosaltres en aquest esdeveniment per a conèixer més sobre com podem col·laborar i sumar amb sostenibilitat. Junts, podem treballar cap a un futur empresarial més responsable, inclusiu i respectuós amb l’entorn.

No oblidis que la inscripció és imprescindible per a participar en aquesta cita ineludible per a les empreses compromeses amb la sostenibilitat.

Inscripcions aquí: https://www.businesswithsocialvalue.org/. No dubtis a registrar-te per a aprofitar aquesta oportunitat.

Andròmines en el Business With Social Value, estarem esperant-te!

Actualitat

Comentar

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *