Una Mossegada a l’exclusió

El dia 22 de desembre es va realitzar la última activitat del programa Una Mossegada a l’Exclusió, que ha rebut el suport de l’Obra Social de “La Caixa”, El Departament de Benestar i Familia i la Fundació Creàtia. El programa d’inserció sociolaboral ha combinat Itineraris de Inserció Sociolaboral amb pràctiques de Reaprofitament Alimentari, amb la Col•laboració de 11 restaurants de Montcada i Reixac i Barcelona, que des del mes de Febrer fins al Novembre han donat aliments per el suport de les 16 famílies participants, de les quals 8 membres han trobat feina en el mercat laboral ordinari.

En Aquesta última acció s’ha realitzat una donació de productes per Nadal als participants del programa i a cinc famílies en situació de risc de la ciutat de Montcada i Reixac. La donació ha sigut possible gràcies a l’aportació alimentaria del menjador social El Caliu, de Montcada i Reixac, que ha aportat 150 kilograms d’aliments per les famílies

FELICITAR A TOTS ELS PARTICIPANTS EN ESPECIAL A L’EDUCADOR, FAMÍLIES PARTICIPANTS I RESTAURANTS COL·LABORADORS DEL PROGRAMA PER FER-HO POSSIBLE!!!!! GRÀCIES PER CREURE-HI!!!!!!!

Acció social Medi ambient

Comentar

L'adreça electrònica no es publicarà.