Participem a la sessió Estratègia Residu Zero de l’Ajuntament de Barcelona

Participem a la sessió Estratègia Residu Zero de l’Ajuntament de Barcelona

El 30 de maig hem participat en la sessió Estratègia Residu Zero de l’Aj. Barcelona al Saló d’actes de l’Institut Municipal d’Educació de Barcelona (IMEB). Hem parlat dels tallers i festes de la reparació que duem a terme en Centres Cívics i Casals de barri. La Núria Sau hi ha explicat que la filosofia del residu zero és un repte a nivell ciutat, i que sense treballar i convidar a participar directament al ciutadà i ciutadana difícilment ens en podrem sortir amb èxit.
La nostra participació com Andròmines es centra en posar a l’abast de persones, amb perfils molt diferents, que tots som capaços d’allargar la vida dels aparells elèctrics i electrònics que tenim a casa. A través dels tallers i les festes donem eines per a que les persones s’engresquin a no llençar un aparell fins que realment no ha arribat al final de la seva vida útil.
Però no ens quedem només amb això, volem arribar al màxim nombre de persones possibles, i per això incorporem la participació d’influencers i actors rellevants en les xarxes socials, que participen directament de les activitats i difonen trucs per a reutilitzar aparells entre tots els seus seguidors. Nous reptes, noves metodologies.
Imatge de l'acte Estratègia residu Zero
Núria Sau, part de l’equip d’Andròmines, parlant a l’acte
Actualitat

Comentar

L'adreça electrònica no es publicarà.