Transformem els patis escolars en jardins

Transformem els patis escolars en jardins

A partir d’aquest mes de juny iniciem, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona i Barcelona Activa, un projecte de Dinamització comunitària amb el que treballarem als Districtes de Nou Barris i Sant Andreu.
En el marc del projecte B-Mincome , iniciem el projecte Transformem els patis escolars en jardins, en el qual participen persones en procés de formació i ocupació que treballaran conjuntament amb les escoles per a dotar-les d’espais verds i horts a partir de materials reciclats. El projecte es realitza en coordinació amb el programa Escoles + Sostenibles.
Si sou una escola, llar d’infants, institut o AMPA de Nou Barris o Sant Andreu i fa temps que penseu que us agradaria incorporar espais verds al vostre entorn, horts verticals, zones de sorral o espais de joc tranquil, poseu-vos en contacte amb nosaltres i us explicarem com podem treballar plegats per a poder-ho fer realitat!! Ja veureu que no és tan complicat!
I recordeu que disposar d’un hort a l’escola és ben fàcil i es converteixen en espais de participació activa i descobriment de la natura per als infants que tanta falta ens fan en els entorns urbans.
Si vols més informació contacta’ns al 93 274 0627 o a projectes@andromines.net o visita la secció Horts a les escoles de la nostra web.
Actualitat

Comentar

L'adreça electrònica no es publicarà.