Curs Làbora: Formació d’iniciació en noves tecnologies

Curs Làbora: Formació d’iniciació en noves tecnologies

Hem iniciat un nou curs de formació en TIC del Programa Làbora de l’Ajuntament de Barcelona.

Sovint, un dels esculls amb que moltes persones es troben a l’hora d’accedir a un lloc de feina és la dificultat per l’accés a les noves tecnologies. Avui dia, perdre la por per treballar pot passar per dominar (o iniciar el contacte) amb una eina bàsica del món laboral: l’ordinador. No hi ha edat per apendre Informàtica, tothom amb interés pot fer servir les noves tecnologies per a treballar.

Benvinguts a la Formació d’iniciació a les TIC, un curs en el que treballarem i ens endinsarem en el món dels sistemes operatius, internet i els processadors de text i de càlcul entre d’altres. Tot un món per descobrir que ens obre noves oportunitats laborals.

 

 

Actualitat

Comentar

L'adreça electrònica no es publicarà.