Descobreix el món de la Robòtica

Descobreix el món de la Robòtica

Aquest darrer mes hem anat compartint amb tots vosaltres moltes experiències i consells per endinsar-nos de ple en el món de la reutilització.

Avui volem dedicar aquesta entrada als més menuts de la casa. Com podem transmetre la importància de la reutilització i el reciclatge per fer-los participar de manera activa?

Andròmines té la solució per motivar als més petits a engrescar-se en la reutilització de materials. Aquest dilluns 9 de juliol et convidem al Taller de Robòtica al Centre Cívic el Sortidor de 18:30 a 21h on tota la família podrà construir un robot que dibuixa sol, a partir d’elements reciclats.

A més a més, perquè tothom pugui participar activament en la recollida de materials, volem que portis de casa materials recuperats que puguin servir per a la construcció del robot. Com per exemple, retoladors, piles AA, botons, cola i retalls de paper o roba.

Recorda, t’esperem al Centre Cívic el Sortidor, adreça: Plaça del Sortidor, 12, 08004, Barcelona. (Públic: Familiar entre 6 i 14 anys)

Actualitat

Comentar

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *