Ja és primavera i la teva poda… on va?

Ja és primavera i la teva poda… on va?

Ja és Primavera i toca podar el teu jardí! Saps on deixar les branques i fulles dels teus rosers? Recorda que la mini deixalleria els recull cada dijous en Terra Nostra. També et pots apropar fins a la Deixalleria Municipal! Consulta els nostres horaris!

Amb l’arribada de la Primavera i del bon temps, ja podem aprofitar per posar a punt el jardí o tallar les branques i fulles dels rosers del teu balcó.

Però una vegada ho tenim tot a punt potser no sabem bé què fer amb ells …

Aquí et deixem algunes opcions:

El material petit, com fulles, gespa o males herbes, el pots portar a la Mini Deixalleria de barri a Terra Nostra (plaça del Poble). Com cada dijous al matí de 09:30 a 13:30 h recollim aquesta fracció i amb aquest nou servei es guanya en comoditat i a més gaudiràs de la bonificació de la Taxa Metropolitana de Tractament de Residus.

També pots anar a la Deixalleria Municipal de Montcada i Reixac dintre del nostre horari: dimarts a divendres de 09:00 a 13:30h i de 16:00 a 19:00 h i els dissabtes de 09:00 a 13:30 h del matí.

I encara tens un altra opció!! Una bona idea és convertir les restes de poda en la matèria primera per construir la fertilitat del sòl del teu jardí o també del teu hort urbà.

Quan la dimensió del jardí és tal que es generen massa restes, l’ideal seria disposar d’un petit raconet per a un compostador que ens permeti aprofitar de tots els rostolls i restes de poda, junt amb altres restes orgàniques que es generin a casa, per utilitzar-los com adob natural.

A què esperes per reciclar?!

Actualitat

Comentar

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *