Quan la teva feina té un sentit i reconeixement

Quan la teva feina té un sentit i reconeixement

Des d’Andròmines ens agrada que ens felicitin i reconeguin la nostra feina i treball ben fet. Amb aquest treball realitzat volem posar de manifest la nostra bona gestió i treball professional. En concret, el passat mes de març vam realitzar un buidatge d’un local sencer a la localitat de Martorelles (Barcelona). El local era una antiga consulta professional i centre estètic. En horari de 8 a 14 h de forma intensiva vam deixar el local totalment buit i net. Amb la particularitat que tot el material del buidatge pot tenir una segona oportunitat i una reutilització que pots trobar objectes de segona mà a la nostra botiga Andròmines del Pol. Ind. De la Ferreria C/. Mecànica cantonada amb C/. Progrés a Montcada i Reixac (Barcelona).

Agraïm les paraules de la nostra clienta Alba Plans per contractar els nostres serveis i donar una segona oportunitat tant als objectes per a la seva reutilització com l’oportunitat a persones d’inserció a treballar i col·laborar amb el nostre projecte social.

Gràcies per les seves paraules.

Aprofitem per recordar que Andròmines realitzem serveis de recollida de mobles, trastos vells i buidatge de pisos a domicili. Contacta amb nosaltres i farem una oferta personalitzada.

Actualitat

Comentar

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *