Tallers ambientals Tic – reparacions vitals –

Tallers ambientals Tic – reparacions vitals –

Què vau fer el passat dijous 25 de març de 2021? Segurament per molts serà un dia qualsevol, però per Andròmines segurament passarà a ser una efemèride reconeguda. Després de més d’un any d’aturada per la pandèmia i les restriccions, per fi reiniciem els tallers ambientals presencials. Just dijous 25 de març al Centre Cívic l’Elèctric vam realitzar un taller de reparació de mòbils i tauletes, adreçat als joves.

Un taller molt limitat encara per les mesures de prevenció i amb un públic objectiu de tan sols sis participants, però molt contents de tornar a la nostra tasca d’educació ambiental.

Recordem que aquests tallers de reparació de mòbils i tauletes tenen com a objectiu apropar a la ciutadania i en concret al jovent a conèixer els mecanismes interiors i la tecnologia dels aparells elèctrics. Conèixer l’obsolescència programada, per tal d’evitar-la i allargar la vida útil de la tecnologia.

Els joves van poder gaudir dels consells pràctics del nostre tallerista tècnic en electrònica Andreu del Cabo, i van poder trastejar i obrir tant mòbils com tauletes per veure el seu funcionament intern.

En resum, hem tornat de nou i amb més ganes d’educació ambiental. Com sempre defensem la necessitat de reparar millor que comprar, és a dir, allargar la vida útil de la tecnologia. I un consum responsable.

Actualitat Medi ambient

Comentar

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *