Conscienciació vers el reciclatge als diferents barris de Montcada i Reixac

Conscienciació vers el reciclatge als diferents barris de Montcada i Reixac

El programa Reincorpora, de l’Obra Social de la Caixa, i amb una llarga trajectòria a Andròmines, promou que els seus beneficiaris realitzin accions d’Aprenentatge Servei (APS). La finalitat d’aquesta activitat ha estat aprendre i alhora donar un servei a la comunitat, és a dir aprendre a treballar les necessitats reals de l’entorn amb la finalitat de millorar-lo.

Andròmines, des de fa més de 25 anys, té una missió: protegir el medi ambient des de la defensa de l’entorn i la seva sostenibilitat. A partir d’aquí hem ideat una APS que uneix els dos objectius, el nostre compromís com entitat social i l’aprenentatge d’habilitats, coneixements, actitud i valors tan característic de les APS.

Información sobre la importancia de reciclar, depositar los residuos en el contenedor adecuado.
Informació sobre la importància de reciclar, depositar els residus al contenidor adequat.

Conscienciació vers el reciclatge als diferents barris de Montcada i Reixac, és com hem anomanat a l’APS. S’ha tractat d’una activitat pensada per aconseguir el següent: fer prendre consciència als veïns i veïnes dels diferents barris de Montcada i Reixac de la importància que té reciclar, tirar els residus al contenidor adequat, reutilitzar i/o reduir per tal que aquestes accions tinguin un impacte positiu al planeta. I a la vegada formar i sensibilitzar al col·lectiu del programa Reincorpora en relació amb la importància de fer un bon ús de la recollida selectiva de residus, promovent el seu ús i fent-los saber l’impacte que té pel planeta no fer-ho.

Aquesta activitat la vam realitzar el 23 de març. Molts veïns i veïnes del barri de Montcada Centre es van acostar a la deixalleria mòbil a dipositar els seus residus i van poder participar en les nostres activitats, vam poder tenir converses interessants i van resoldre dubtes relacionats amb la selecció de residus.

Aquesta activitat ha estat possible gràcies al treball amb xarxa fet amb l’oficina d’inclusió de Montcada i Reixac.

T’agradaria que t’informéssim? Vols aprendre més sobre el reciclatge, saber si ho estàs fent bé o quines coses pots millorar?
La propera activitat la farem el 24 de maig al barri de la Ribera. T’hi esperem entre les 16:00 i les 18:30 hores.

Actualitat

Comentar

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *