Presentació oficial de l’Associació de Centres i Serveis de Reutilització de Catalunya

Presentació oficial de l’Associació de Centres i Serveis de Reutilització de Catalunya

Andròmines es converteix en sòcia fundadora de la nova Associació de Centres i Serveis de Reutilització. El dimecres 29 de març a les 18 h, al carrer Sepúlveda número 1 de Barcelona, presentarem la nova Associació de Centres i Serveis de Reutilització, de la qual Andròmines serà sòcia fundadora.

Estem molt emocionats! Aquesta associació s’ha creat després de molt temps de treball i reunions amb diferents grups i institucions, i el seu objectiu és fomentar la reutilització des de tots els àmbits.

És important tenir un espai on treballar junts per promoure la reutilització a Catalunya i donar suport a projectes des de diferents perspectives. Per Andròmines, aquesta és una gran oportunitat per ampliar la nostra tasca en xarxa i aprofundir en la reutilització i la prevenció de residus.

Esperem que aquesta associació sigui un lloc on es generin idees compartides i es doni suport a projectes de diferents institucions i empreses. Un lloc on es difongui la importància de la reutilització i es generin llocs de treball verds per a persones vulnerables. Volem aconseguir recursos i polítiques públiques per promoure la reutilització.

Qualsevol activitat que permeti el foment de la reutilització i que pugui ser una activitat socioeconòmica que ens permeti generar llocs de treball per a col·lectius vulnerables encaixa en la missió d’Andròmines i és una motivació per a nosaltres.

Si ets una entitat pública, empresa o institució amb projectes de foment de la reutilització, no et perdis aquesta oportunitat única! Pots inscriure’t a l’esdeveniment a través d’aquest enllaç i descarregar el programa complet aquí.

Actualitat

Comentar

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *