La reutilització com a col·laboració

La reutilització com a col·laboració

Andròmines aposta per la jerarquia de residus, on la prevenció i la reutilització estan per sobre del reciclatge. I és per això que ha decidit col·laborar amb Pont Solidari, aigües de Barcelona i la Nau Vila Besòs per a promoure la reutilització d’equips informàtics mitjançant una donació a les entitats sòcies de la Nau Vila Besòs.

La Nau Vila Besòs compta amb més de cent entitats sense ànim de lucre que promouen diferents lluites en diferents voltants. Des de la recollida de joguines velles per a la seva restauració i donació a nens en situació de vulnerabilitat, fins a entitats dedicades al teatre.

En lloc de desmantellar els equips i separar els diferents materials per al seu correcte reciclatge, s’ha decidit que aquestes entitats poden col·laborar a allargar la vida d’aquests equips, promovent la reutilització i impedint la compra de nous aparells.

Aquesta donació ha estat possible gràcies a la col·laboració en equip dels quatre actors principals: Pont Solidari, Aigües de Barcelona, ​​la Nau Vila Bèsos i Andròmines.

Una excel·lent iniciativa que demostra com es poden col·laborar entre diferents sectors per a aconseguir un objectiu en comú!

Actualitat Donacions de materials

Comentar

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *