Taller “Participa en la creació del catàleg d’eines de Nau Vila Besòs”

Taller “Participa en la creació del catàleg d’eines de Nau Vila Besòs”

Dia i hora: Dijous 21/09/2023 de 18h a 19h30
Format: Activitat presencial gratuïta
Inscripció per mail a nauvilabesos@bcn.cat o Completa Formulari web

Participa en la creació del catàleg d’eines de Nau Vila Besòs per poder tenir identificats els diferents estris que es poden utilitzar en aquest espai-taller. Aquesta metodología també és una eina útil i necessària per implementar a casa i a les nostres entitats.

Taller a càrrec de la Biblioteca de les Coses de Sant Martí, projecte comunitari de préstec d’objectes que busca compartir recursos i històries, fer xarxa entre els riberencs i reduir el consumisme. La Biblioteca de les Coses de Sant Martí té centenars d’objectes per a compartir, però com podem saber quins? Doncs gràcies a un catàleg cuidat i revisat per la comunitat de la Biblioteca.

Taller facilitat per La Biblioteca de les Coses de Sant Martí

Més informació: 637 757 764 / nauvilabesos@bcn.cat

Actualitat Tallers i formacions

Comentar

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *