Obrint Camins cap a l’Ocupació! Descobreix les Formacions en Andròmines per a la tardor 2023

Obrint Camins cap a l’Ocupació! Descobreix les Formacions en Andròmines per a la tardor 2023

A Andròmines, creiem fermament en el poder de la formació i el treball per a canviar vides i construir un futur més just i sostenible. És per això que aquesta tardor estem emocionades de presentar una sèrie de cursos de formació professionalitzadora dirigida a col·lectius en risc d’exclusió. Aquestes oportunitats d’aprenentatge no sols brindaran habilitats valuoses, sinó que també obriran noves possibilitats laborals que promouran la sostenibilitat ambiental. Et recomanem ser part d’aquesta missió i descobrir com juntes podem construir un futur més brillant.

Una Oportunitat d’Ocupació per a totes:

A Andròmines, el nostre compromís amb la igualtat d’oportunitats és indestructible. Reconeixem que uns certs col·lectius enfronten barreres addicionals per a accedir a l’ocupació i la formació, i és per això que hem enfocat els nostres cursos cap a joves i dones en risc d’exclusió.

Joves amb ganes d’irrompre en un sector sostenible i innovador:

Curs 1: Reparació de Vehicles de Mobilitat Personal (VMP) per a joves:

Dirigit a: Joves fins a edat de 30 anys.
Descripció: Aprèn a reparar patinets i bicicletes elèctriques amb pràctiques professionals en empreses del sector.
Calendari: Del 18 de setembre al 31 d’octubre de 2023.
Horari: De 10.00 a 14.00 h.
Modalitat: Presencial.
Lloc: La Nau Vila Besòs (Sant Andreu).
Sortides professionals: Després de completar aquest curs, els joves adquiriran habilitats tècniques en reparació de patinets i bicicletes elèctriques, la qual cosa els permetrà treballar en tallers de reparació, empreses de mobilitat sostenible o emprendre el seu propi negoci en el sector de VMP.

Dones en situació de desocupació:

Curs 2: Auxiliar de Comerç i Atenció al Client per a dones:

Dirigit a: Dones en situació de desocupació o en cerca de millora d’ocupació.
Descripció: Adquireix habilitats en comerç i atenció al client amb pràctiques professionals en empreses.
Calendari: Del 26 de setembre al 15 de novembre de 2023.
Horari: Sessions de 10.00 a 12.00 h per videoconferència (100% virtual).
Modalitat: Virtual amb sessions per videoconferència.
Opció de participar utilitzant PC, Tauleta o telèfon intel·ligent, facilitant la inclusió digital.
Sortides professionals: Les participants d’aquest curs estaran preparades per a treballar en comerços minoristes, botigues, grans superfícies i negocis relacionats amb l’atenció al client.

Curs 3: Soldador/a especialitzat/a en Tig i Mig Mag

Dirigit a: Persones en situació de desocupació o en cerca de millora d’ocupació.

Descripció: Adquereix habilitats i competències en soldadura en l’especialització Tig i Mig Mag molt cercada al mercat laboral.

Calendari: del 2 d’octubre al 14 de novembre de 2023

Horari: Sessions teòrico-pràctiques a Sant Andreu, pràctiques formatives a Martorelles a l’empresa.

Sortides professionals: Les persones participants d’aquest curs estaran preparades per a treballar en la industria, en un sector molt demandat i amb possibilitats reals de contractació a l’empresa que es realitzen les pràctiques.

Curs 4: Auxiliar de Logística i Magatzem per a dones:

Dirigit a: Dones en situació de desocupació o en cerca de millora d’ocupació.
Descripció: Aprèn logística i maneig de carretons amb pràctiques professionals en empreses i obtingues el Carnet de conducció de carretons.
Calendari: Del 16 d’octubre a l’1 de desembre de 2023.
Horari: Formació teòrica en línia de 10.00 a 12.00 h, pràctiques presencials.
Modalitat: Semipresencial amb formació teòrica en línia i pràctiques presencials.
Opció de participar fent servir PC, Tauleta o telèfon intel·ligent, facilitant la inclusió digital.

Promovent la Sostenibilitat:

A Andròmines, estem compromeses amb la protecció del medi ambient i la promoció de l’economia circular. Els nostres cursos estan dissenyats per a fomentar la sostenibilitat i contribuir a la lluita contra la crisi climàtica. Des de la reparació de VMP fins al maneig eficient de magatzems, cada formació té un impacte positiu en la conservació de recursos i la reducció de residus.

Uneix-te a Nosaltres:

Et recomanem ser part d’aquesta comunitat inclusiva i sostenible en Andròmines. Si ets jove o una dona en situació de desocupació, aquestes formacions professionals són una oportunitat única per a millorar el teu itinerari laboral. No deixis que les barreres et detinguin; som aquí per a donar-te suport en cada pas del camí.

Com Participar?

És senzill: posa’t en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic o envia els teus dubtes al whatsapp 672 3271 33 (Josefina) per a obtenir més informació sobre els cursos i com inscriure’t. El nostre equip està llest per a respondre a les teves preguntes i ajudar-te en el procés d’inscripció.

Per què formar-te a Andròmines?

A Andròmines, ens apassiona brindar oportunitats de formació i ocupació a aquells que enfronten desafiaments per a accedir al mercat laboral. Els nostres cursos de formació professionalitzadora per a joves i dones no sols ofereixen habilitats tècniques i coneixements pràctics, sinó que també empoderen i promouen la sostenibilitat. Uneix-te a nosaltres en aquest emocionant viatge cap a la inclusió i la protecció del medi ambient. Juntes, construirem un futur més brillant i equitatiu per a totes. T’esperem en Andròmines!

Actualitat

Comentar

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *