Com serà el teixit associatiu del districte de Sant Andreu al 2040?

Com serà el teixit associatiu del districte de Sant Andreu al 2040?

🌍🌱 Imagina el Teixit Associatiu el 2040: Creant un Futur Sostenible 🌱🌍

📅 Data i Hora: Dijous 21 de desembre de 2023, de 17:00 h a 20:00 h
🏠 Lloc: Passatge del Torrent de l’Estadella, 11, 08030 Barcelona. Activitat per a entitats presencial i gratuïta

🌟 Cocreant un Futur Més Resilient i Sostenible

🧭 Si et preocupa el futur del teixit associatiu i la sostenibilitat, aquest és l’espai que busques! Vine i forma part d’una sessió participativa entre les entitats del districte de Sant Andreu, on explorarem com serà el teixit associatiu el 2040 i com podem construir estratègies per enfortir la resiliència local en aquests temps de crisi ecosocial.

📝 Inscriu-te Ara: No deixis passar aquesta oportunitat de ser part del canvi! Pots inscriure’t prèviament enviant un correu electrònic a nauvilabesos@bcn.cat o completant el següent formulari en línia: https://forms.gle/LNGcrNtYY4mHt5w58

🌿 Imagina i construeix el Futur: En aquesta sessió dinàmica i col·laborativa, explorarem diferents escenaris de futur per desenvolupar un pla d’acció per a la transició ecosocial. Aprofita aquesta oportunitat per ser part de la construcció d’un futur més sostenible i resilient per al teixit associatiu i la comunitat.

🌎 Activitat Dinamitzada per La Fàbrica i Andròmines: Uneix-te a altres participants amb un interès comú en la construcció d’un futur millor. Amb l’ajuda de La Fàbrica i Andròmines, treballarem junts per idear i construir un camí cap a un districte més conscient i sostenible. 🌍🧭🌟

Actualitat Tallers i formacions

Comentar

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *