Taller “Dissenya un post para Instagram en Canva”

Taller “Dissenya un post para Instagram en Canva”

🎨📸 Crea el Teu Propi Post per Instagram amb Estil en Canva! 📸🎨

📅 Data i Hora: Dijous 14/12/2023, de 17:30 h a 19:00 h
🏠 Lloc: Passatge del Torrent de l’Estadella, 11, 08030 Barcelona. Activitat per a entitats presencial i gratuïta

🎉 Deixa Volar la Teva Creativitat a les Xarxes Socials!📱

Si et fascina el món del disseny gràfic i les xarxes socials, aquest és el taller perfecte per a tu! Vine i aprèn a dissenyar un post per Instagram d’una activitat o esdeveniment que vulguis compartir. Amb l’ajuda d’un expert en disseny i màrqueting, utilitzaràs Canva, una eina en línia gratuïta, per crear una publicació única i impactant.

📝 Inscriu-te Ara:No deixis escapar aquesta oportunitat de millorar les teves habilitats de disseny per a les xarxes socials! Pots inscriure’t prèviament enviant un correu electrònic a nauvilabesos@bcn.cat o omplint el següent formulari en línia: https://forms.gle/HtjBrwWiiJ8W6EHs6

🎨 Crea Amb Llibertat i Estil: Amb l’assessorament d’un professional en disseny i màrqueting, aprendràs a crear publicacions captivadores que combinen text, imatges, vídeos i música. Farem servir Canva, una eina intuïtiva i fàcil d’usar. Porta el teu portàtil i la teva creativitat, ja que aquest exercici divertit i creatiu no requereix més que la teva passió i ganes d’aprendre.

🖥️ Taller Facilitat per Elisava Escola Universitària de Disseny i Enginyeria de Barcelona: Uneix-te a aquest taller inspirador i aprofita les habilitats d’experts en disseny per donar vida als teus continguts en línia. Connecta amb altres amants del disseny i posa en pràctica noves tècniques per destacar a les xarxes socials. 🎉📱🎨

Actualitat Tallers i formacions

Comentar

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *