Molt contents del V mercat d’intercanvi

Molt contents del V mercat d’intercanvi

 

El dissabte 21 de novembre Andròmines ha organitzat la 5a Edició del Mercat d’Intercanvi a la plaça de l’Església coincidint amb l’inici de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus. Durant aquesta jornada, on hi ha hagut intercanvis d’objectes, tallers de reciclatge i un aperitiu han assistit més de 100 persones i s’han estalviat 42 kg de residus, 15,81 kg de CO2 Això equival a 803 arbres absorvent CO2 en un dia i a la eliminació de circulació de 3 cotxes. A més de la reutilització que se li han donat a aquests objectes, tots els materials amb els que s’han realitzat els tallers i el material per la decoració del mercat.
Moltes gràcies als que us vau apropar i ho vau fer realitat!!!!

Medi ambient

Comentar

L'adreça electrònica no es publicarà.