Maker FaireBarcelona 2019 ja està aquí!!!

Maker FaireBarcelona 2019 ja està aquí!!!

Ja tenim aquí la Maker FaireBarcelona 2019 que vol posar l’accent a la urgent necessitat de repensar i activar un nou model d’economia local i escalable. Trobaràs que una economia diferent és possible i real per mitjà de la investigació, aprenentatge, emprenedoria, producció, feina i consum responsable a la ciutat, destacant el rol crucial de l’economia circular, la resiliència i la creativitat.

A Andròmines ens ha tocat la grossa!!! Estarem present donant a conèixer dos dels projectes que portem a terme dins de l’economia circular que gestionem a casa nostra.

Per una part, trobareu un taller de manteniment de mòbils. El taller molt pràctic per tal de poder adquirir nocions bàsiques i estratègiques de com allargar la vida del nostre mòbil. Vols evitar llençar-ho de seguida quan no tingui memòria o quan no es pugui descarregar aplicacions entre altres? Aquí estarà la lluita per evitar generar residus electrònics!!! El taller té una durada d’una hora entre les 13 hores i les 14h, allà trobaràs al nostre company William Ramírez que t’ho farà mooooolt fàcil això de lluitar contra la generació de residus electrònics!! 😉

I a l’espai de Speakers Corner, al voltant de les 17.50 trobaràs a la Patrícia Burgos dinamitzadora de La Nau Vila Besòs. T’explicarà d’una manera amena què és un equipament municipal del districte de Sant Andreu, principalment destinat a les entitats del districte com a dipòsit de material, i què aquestes poden i fan oferiment a la resta d’entitats per tal de fomentar un projecte d’economia circular entre altres funcions.

Però de veritat, veniu tot el cap de setmana, us trobareu tallers, speaker corners i activitats plenes d’un objectiu clar: divertir-nos per mitjà de l’economia circular!!!

No us ho perdeu!!!

Actualitat

Comentar

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *