Un mes de novembre ple de propostes a #LaNauVilaBesòs !

Un mes de novembre ple de propostes a #LaNauVilaBesòs !

Ja tenim aquí el mes de novembre, temps de castanyes, fulles taronges, panellets i per completar us animem a participar en un dels següents tallers que organitzem des de La Nau Vila Besós.

Com allargar la vida del nostre mòbil

Dia: 12/11

Horari: 10 h a 13 h

En un matí Wilian Ramírez, tècnic de RAEE d’Andròmines, parlarà de com podem cuidar millor del nostre mòbil perquè ens duri més. Els consells són tant de software com de hardware. 

Decoració de festes de cap d’any amb reciclatge

Dia: 21/11

Horari: 17h a 18h30

Capses d’ou, tetrabrics i rotllos de paper de vàter es convertiran en flors, garlandes i arbres de Nadal: una manera respectuosa amb el medi ambient de decorar les festes de cap d’any. De la mà de la tallerista i dinamitzadora comunitària Marisa Gerardi.

Tècnica del” trapillo” reutilitzant samarretes

Dia: 26/11

Horari: 10h a 13h

La vida de la samarreta vella encara pot donar molt de si si l’aprofitem per fer “trapillo”. Marisa Gerardi ens explicarà com fer-ho i com fer servir la tècnica per produir catifes.

Com optimitzar la presència de la teva entitat a les xarxes socials

Dia: 28/11

Horari: 18h a 19h30

Estar present a les xarxes és gairebé obligatori avui dia. Ara bé, s’ha de fer-ho amb seny. La comunicadora tot terreny i dinamitzadora de La Nau Vila Besòs, Patrícia Burgos, d’Andròmines, ajudarà a les entitats a treure més profit de la seva presència social.

Reparació i upcycling de roba

Dia: 04/12

Horari: 10h a 14h 

La tallerista tèxtil Denise Sousa ens repassarà les principals reparacions de roba que es poden fer. A més, ens presentarà propostes d’ upcycling per les peces que porteu al taller i ja no les feu servir. 

T’apuntes a cap? Tens suggeriments perquè puguem programar les properes tenint en compte els teus interessos? Som tot oïdes!!!

De moment t’esperem a aquestes, però no oblidis fer la inscripció!!!!

Gràcies i salutacions,

 

La Nau Vila Besòs

Més informació i inscripcions:

nauvilabesos@bcn.cat

637 757 764

Passatge del Torrent de L’Estadella, 11

Actualitat Tallers i formacions

Comentar

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *