La Mini Deixalleria s’apropa a nous barris de Montcada.

La Mini Deixalleria s’apropa a nous barris de Montcada.

Encara no ets usuari de la Deixalleria Municipal? No ens has visitat per fer-ne ús les nostres instal·lacions al C/. Metall cantonada C/. Progrés al Pol. Ind. La Ferreria? Creus que et queda lluny? Ara tens una nova oportunitat, ja que la mini deixalleria mòbil s’amplia, arriba a més barris de Montcada i Reixac amb l’objectiu d’abastir a tot el terme municipal.

Des de l’Ajuntament de Montcada i Reixac juntament amb Andròmines ampliem la mini deixalleria mòbil. L’objectiu és apropar aquelles persones que per raons diverses no poden apropar-se a la deixalleria físicament ubicada al Pol. Ind. La Ferreria i en canvi per proximitat si poden dipositar els seus residus a la deixalleria mòbil al costat del seu domicili.

Recordem que l’ús de la mini deixalleria mòbil és precisament per recollir els residus que no es poden dipositar als contenidors de les diverses fraccions de recollida municipal. Així a la mini deixalleria mòbil pots dipositar petits electrodomèstics, piles, làmpades,, etc., i contribuir a la bona gestió dels residus i el seu reciclatge.

Ara la nova mini deixalleria mòbil arriba al barri de La Ribera, a Mas Duran i Font Pudenta, un servei que fins ara no tenia cobertura. L’horari de la mini deixalleria mòbil queda de la següent manera en el seu horari habitual de 10:00 a 13:30 i de 16:00 a 18:30.

  • Dimarts matí Can Sant Joan (Plaça del Bosc).
  • Dimarts tarda a La Ribera (C/. Llevant 10 davant el Centre Cívic).
  • Dimecres matí Montcada Centre (Passeig Guadiana amb Rocamora).
  • Dimecres tarda a Font Pudenta (C/. Riera de Sant Cugat cantonada Carrer Pere de Montcada).
  • Dijous matí Terra Nostra (Plaça del Poble) i
  • Dijous tarda Montcada centre.
  • Divendres matí Mas Rampinyo (C/. Santa Fe).
  • Divendres tarda a Mas Duran (C/. Can Duran amb Joan Miró).
  • Dissabtes Can Cuiàs (Centre Cívic).

T’esperem!!!!

Actualitat Medi ambient Sensibilització ambiental

Comentar

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *