L’aula virtual d’Andròmines: una eina més.

L’aula virtual d’Andròmines: una eina més.

Sabeu que Andròmines compta amb una Aula Virtual? Arran de la pandèmia viscuda durant l’any 2020 a Andròmines ens vàrem haver de reinventar i crear una Aula virtual en setmanes per poder continuar oferint el servei de formació a totes les persones usuàries dels nostres programes.

No tot són desavantatges per la pandèmia… a nosaltres ens va fer veure que podíem impulsar una nova línia de formació En línia, de qualitat i a l’abast de la ciutadania, i que aquesta nova línia pot donar moltes oportunitats de millora en l’ocupabilitat de persones en risc d’exclusió i ajudar-nos a disminuir l’escletxa digital que avui existeix.

Amb la col·laboració de les subvencions per a l’enfortiment de l’economia social i solidària de l’Ajuntament de Barcelona i l’Ajuntament de Montcada i Reixac, i la participació de Tàndem sccl hem realitzat tot un procés de Reflexió estratègica per la implementació d’una línia de formació virtual que ens portarà a desenvolupar nous mòduls formatius i donar resposta a noves necessitats emergents.

A més el projecte Andròmines aula virtual està dotant de resiliència l’entitat durant tot el procés de confinaments i realitats diverses postpandèmia. Alhora que ens permet conciliar millor vida personal, laboral i de cures, tant de persones treballadores com de les persones participants en els processos formatius.

Voleu saber-ne més? No us preocupeu, aviat tindreu més detall sobre les noves modalitats de formació en línia!!

Acció social Actualitat

Comentar

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *