Ampliem equip: Oferta Coordinador/a  de Serveis i Administració

Ampliem equip: Oferta Coordinador/a  de Serveis i Administració

Andròmines Eines Assolides és una empresa d’inserció l’objectiu de la qual és oferir a empreses i particulars serveis de recollida selectiva i gestió de residus., realitzats per persones en situació de vulnerabilitat.

Busquem un/a coordinador/a per unir-se a l’equip . Pensem en una persona resolutiva, metòdica, amb capacitat de planificació i priorització de tasques, que gaudeixi treballant en equip i amb grans dots comunicatives. Que senti afinitat amb els valors i objectius  d’Andròmines  i que vulgui formar part de l’equip de treball.

Necessitem una persona amb experiència en coordinació a l’àrea d’Administració i finances, avesada a l’atenció a les persones, compromesa amb el treball en equip, que vulgui aprofundir en l’autogestió amb actitud de servei cap a les altres persones i cap al projecte.

T’animes? aquí tens més informació 🙂

Actualitat

Comentar

L'adreça electrònica no es publicarà.