Formadors/es amb passió pel medi ambient i la inclusió: uneix-te a Andròmines

Formadors/es amb passió pel medi ambient i la inclusió: uneix-te a Andròmines

Andròmines, entitat compromesa amb la inserció sociolaboral i l’economia circular, estem a la recerca de formadors/es que comparteixin els nostres valors i desitgin unir-se a la nostra missió de lluitar contra l’exclusió i protegir el medi ambient.

La nostra organització es basa en principis fonamentals com l’aprenentatge, l’autonomia, la naturalesa, la dignitat, la diversitat, la responsabilitat, el reconeixement, l’optimisme, l’organització, la motivació, la maduresa, la innovació, la integritat, la noblesa, l’ètica, l’equitat, la sensibilitat i la superació.

Actualment, estem ampliant la nostra borsa de formadors/es i cerquem professionals en diverses temàtiques. Si tens experiència i coneixements en alguna de les següents àrees, ens encantaria conèixer-te:

  • Neteja Hospitalària: Ajuda a formar professionals compromesos amb la higiene i la cura en entorns sanitaris.
  • Auxiliar de comerç i atenció al client: Contribueix a la capacitació de persones en l’àmbit del comerç i l’atenció al client, promovent la inclusió laboral.
  • Auxiliar de logística i magatzem: Comparteix els teus coneixements sobre logística i gestió de magatzems per a impulsar oportunitats laborals.
  • Competències TIC – Curs d’Entorn Laboral Digital: Ensenya habilitats digitals rellevants per al món laboral actual.
  • Reparació de Vehicles de Mobilitat Personal: Forma part del procés de capacitació en la reparació i manteniment de vehicles de mobilitat personal.
  • Reparació de mòbils: Ajuda a formar professionals capacitats en l’àrea de reparació de telèfons mòbils.
  • Repartidor de mercaderies: Contribueix a la formació de repartidors eficients i responsables en el lliurament de mercaderies.
  • Català i Castellà: Comparteix les teves habilitats lingüístiques en català i castellà, promovent la diversitat cultural i el bilingüisme.
  • Hostaleria: Imparteix coneixements i tècniques en el camp de l’hostaleria, promovent oportunitats laborals en aquest sector.

T’has sentit identificat/da?

Si et sents identificat/da amb la nostra visió de ser una organització de referència en la integració de persones en situació d’exclusió, a través de la formació i el treball, pots contribuir amb els teus coneixements i habilitats i estàs compromès amb la protecció del medi ambient, t’animem a enviar la teva candidatura indicant la temàtica en la qual estàs interessat/da a: puntsformatius@andromines.net

Uneix-te a Andròmines i sigues part del canvi positiu en la nostra societat i en el nostre entorn!

Actualitat

Comentar

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *