Taller “Fes una cistella de trapillo amb material reciclat”

Taller “Fes una cistella de trapillo amb material reciclat”

🧶🌼 Descobreix el Món del Trapillo: Taller de per a fer una cistella de trapillo amb material reciclat!

📅 Data i Hora: Dijous 05 d’octubre 2023, de 18:00h a 19:30h
🏠 Lloc: Passatge del Torrent de l’Estadella, 11, 08030 Barcelona. Activitat presencial gratuïta

🌈 Aprèn a Convertir Residus en Obres d’Art Útils!

🌟 Si t’agrada el món de la creativitat i el reciclatge, aquest taller és per a tu! Uneix-te a nosaltres per aprendre a fer una cistella única de trapillo, utilitzant materials reciclats com la roba vella o retalls de fabricació tèxtil.

📝 Inscriu-te Ara: Assegura’t la teva plaça a aquesta emocionant aventura de creació i reciclatge. Pots inscriure’t per correu electrònic a nauvilabesos@bcn.cat o utilitzant el següent formulari en línia: https://forms.gle/89xYLm8mMkpNrCKj8

🧶 Explora la Magia del Trapillo: El trapillo és més que una simple tela. És una oportunitat per donar vida nova als materials i crear objectes únics i pràctics. En aquest taller, aprendràs dos punts de ganxet per teixir la teva pròpia cistella personalitzada, perfecta per guardar castanyes, secrets o qualsevol cosa que imaginis. Tot el que necessites és una agulla curta del número 10, una samarreta per reciclar i moltes ganes de passar-ho bé!

🌿 Taller Facilitat per Denise de l’Entitat Incuban: No deixis que aquesta oportunitat et passi de llarg. Vine a connectar amb altres ments creatives i descobreix el teu costat més artístic mentre ajudes a cuidar el planeta. T’esperem amb entusiasme i agulles de ganxet en mà! 🌍🌟

Actualitat Tallers i formacions

Comentar

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *