Taller Sessió d’autoreparació de petits electrodomèstics

Taller Sessió d’autoreparació de petits electrodomèstics

🛠️🌍 Taller de Reparació Electrònica: Dona Vida als Teus Aparells! 🌍🛠️

📅 Data i Hora: Dijous 26/10/23, de 17:00 h a 19:00 h
🏠 Lloc: Passatge del Torrent de l’Estadella, 11, 08030 Barcelona. Activitat presencial gratuïta

♻️ Un Espai per Aprendre, Reparar i Cuidar el Planeta!

🔌 Si t’apassiona la tecnologia i et preocupa el futur del nostre planeta, no pots perdre aquesta oportunitat! Uneix-te a nosaltres en aquesta jornada especial per celebrar el Dia Mundial de la Reparació, conscienciant i impulsant la importància de reparar aparells i dispositius electrònics.

📝 Inscriu-te Ara: Aprofita aquesta ocasió per ser part del canvi i aprendre a reparar els teus propis aparells elèctrics. Pots inscriure’t prèviament enviant un correu electrònic a nauvilabesos@bcn.cat o emplenant el següent formulari en línia: https://forms.gle/ZwTQEdZpJjqJuSCL7

🔋 Dona Vida als Teus Aparells: Amb el suport dels experts en reparació, desenvoluparàs habilitats tècniques i adquiriràs els coneixements per allargar la vida dels teus aparells elèctrics estimats. No només estaràs estalviant diners, sinó també contribuint al medi ambient i fomentant la sostenibilitat.

🔧 Taller Facilitat per Open Art Association: Suma’t a aquesta iniciativa inspiradora i descobreix com pots marcar la diferència mitjançant la reparació i el reciclatge. Estem emocionats de tenir-te amb nosaltres mentre aprenem, compartim i prenem mesures envers un futur més sostenible. 🔌🌱🌟

Actualitat Tallers i formacions

Comentar

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *