Taller Fes una bufanda màgica amb només 31 punts i dues agulles

Taller Fes una bufanda màgica amb només 31 punts i dues agulles

🧣✨ Descobreix la Màgia de la Bufanda Feta per Tu! ✨🧣

📅 Data i Hora: Dijous 9/11/23, de 17:00 h a 19:00 h
🏠 Lloc: Passatge del Torrent de l’Estadella, 11, 08030 Barcelona. Activitat presencial gratuïta
🧶 Un Taller D’Art i Creativitat Teixit en Cada Punt!

🪡 Si t’agrada l’art de crear amb les teves pròpies mans, aquest taller és el teu espai! Vine a experimentar la màgia de fer la teva bufanda màgica amb només 31 punts i dues agulles. Sigues part d’aquest moviment d’acció pràctica i artística que fomenta la creació i el reciclatge amb un toc personal.

📝 Inscriu-te Ara: No et quedis sense la teva plaça! Pots inscriure’t prèviament enviant un correu electrònic a nauvilabesos@bcn.cat o omplint el següent formulari en línia: https://forms.gle/KQhQTD8kdfBW9DAU9

🧵 Bufanda Màgica en Només 31 Punts: Uneix-te a nosaltres per teixir una bufanda de manera ràpida i senzilla. Descobriràs la peculiaritat d’aquesta peça única: a mesura que vas teixint, la seva superfície augmenta i es transforma en una obra mestra de calidesa i estil per a l’hivern.

🧣 Taller Apte per Tothom: No importa si ets novell/a o experimentat/da en les arts tèxtils. Aquest taller està obert a tothom! Només cal que portis dues agulles de mitja del número 8 i moltes ganes de créixer i crear.

🎨 Taller Facilitat per Les Arpillaires del Casal de Barri Congrés-Indians: Vine a compartir aquesta experiència creativa i aprèn a fer la teva pròpia bufanda màgica. Sigues part d’una comunitat que valora l’art fet a mà i la creativitat sense límits. T’esperem amb agulles i fils a punt!

Actualitat Tallers i formacions

Comentar

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *