Taller “Fes-te una bossa amb uns texans vells”

Taller “Fes-te una bossa amb uns texans vells”

👜👖 Transforma Texans Vells en una Bossa Personal amb estil! 👖👜

📅 Data i Hora: Dimarts 14 de novembre 2023, de 17:00 h a 19:00 h
🏠 Lloc:  Passatge del Torrent de l’Estadella, 11, 08030 Barcelona. Activitat presencial gratuïta, oberta a tothom

🌟 Recicla, Crea i Estrena! Un Taller d’Estil Sostenible🌿

Si tens texans vells que t’encantaven i vols donar-los una segona vida, no pots perdre aquesta oportunitat! Vine a la nostra sessió de transformació tèxtil i aprèn a fer una bossa única amb els teus texans. És hora de convertir aquella roba que ja no fas servir en un accessori preciós i pràctic.

📝 Inscriu-te Ara: Registra’t aviat per assegurar la teva plaça en aquesta experiència de creació sostenible. Pots inscriure’t prèviament enviant un correu electrònic a nauvilabesos@bcn.cat o omplint el següent formulari en línia: https://forms.gle/VfWDLiUML5maQ8QK7👖

Donant una Segona Vida a la Teva Roba: En aquest taller emocionant, aprendràs a convertir texans vells en una bossa única. No només estaràs fent un gest sostenible, sinó que també podràs lluir una bossa única amb orgull.

👜 Taller Facilitat per El Cordill: Uneix-te a nosaltres per aquesta sessió d’aprenentatge i creació. Descobreix el poder de la moda sostenible i de les teves pròpies mans. Estem emocionats de compartir aquest moment amb tu, mentre contribuïm a un món més conscient i creatiu. 🌎🧵👜

Actualitat Tallers i formacions

Comentar

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *