Taller Criar sense bolquers o quasi, una alternativa respectuosa i sostenible des del naixement

Taller Criar sense bolquers o quasi, una alternativa respectuosa i sostenible des del naixement

馃尡馃懚 Descobreix una Alternativa Respectuosa i Sostenible: Taller Criar Sense Bolquers o Quasi! 馃懚馃尡

馃搮 Data i Hora: Dijous 23 de novembre 2023, de 17:00 h a 18:30 h
馃彔 Lloc: Passatge del Torrent de l’Estadella, 11, 08030 Barcelona. Activitat presencial gratu茂ta, oberta a tothom
馃實 Criar Amb Sensibilitat Ambiental: Una Oportunitat Real

馃崈 Si t’interessa la crian莽a respectuosa i la sostenibilitat, aquest 茅s el teu espai! Vine i apr猫n sobre la pr脿ctica de criar sense bolquers o quasi, una opci贸 que ha estat utilitzada amb 猫xit en diferents cultures al llarg de la hist貌ria. Aprofita els m煤ltiples avantatges per a la salut del teu fill i el benestar del planeta.

馃摑 Inscriu-te Ara: No deixis escapar aquesta oportunitat de descobrir noves perspectives en la crian莽a! Pots inscriure’t pr猫viament enviant un correu electr貌nic a nauvilabesos@gmail.com o completant el seg眉ent formulari en l铆nia: https://forms.gle/dbfW4UnoR5AFKz2x6]

馃尶 Una Opci贸 Amb Molts Avantatges: Aprofita aquesta ocasi贸 per con猫ixer els secrets i trucs d’aquesta pr脿ctica respectuosa i ecol貌gica. El benestar del teu fill i el medi ambient guanyen: el seu cos es mant茅 lliure de pl脿stics, picors i irritacions. I com a bonificaci贸, un estalvi econ貌mic considerable.

馃懚 Taller Facilitat per Mariela Pica: Vine i connecta amb altres persones que comparteixen els mateixos valors d’educaci贸 respectuosa i sostenibilitat. Apr猫n de la Mare de 3, curiosa i ecologista Mariela Pica, que t’orientar脿 amb amor i experi猫ncia. No deixis passar aquesta oportunitat de cr茅ixer com a pare o mare mentre cuidem el nostre planeta. 馃尶馃審馃懚

Actualitat Tallers i formacions

Comentar

L'adre莽a electr貌nica no es publicar脿. Els camps necessaris estan marcats amb *