Taller Embolica els teus regals de Nadal de forma original i sostenible

Taller Embolica els teus regals de Nadal de forma original i sostenible

馃巵馃尶 Emboliquem Regals Nadalencs Amb Creativitat i Sostenibilitat! 馃尶馃巵

馃搮 Data i Hora: Dimarts 5 de desembre 2023, de 17:00 h a 19:00 h
馃彔 Lloc: Activitat presencial gratu茂ta, oberta a tothom

鈾伙笍 Celebrem Nadal Amb Estil i Consci猫ncia Ambiental

馃巹 Si t’agrada donar i embolicar regals de manera original i respectuosa amb el planeta, aquest 茅s el taller que no et pots perdre! Vine i apr猫n a embolicar els teus regals de Nadal de manera creativa i sostenible. Utilitzarem materials de recuperaci贸 i reduirem residus innecessaris mentre gaudim d’una estona divertida i art铆stica.

馃摑 Inscriu-te Ara: No deixis escapar l’oportunitat de crear un impacte positiu aquest Nadal! Pots inscriure’t pr猫viament enviant un correu electr貌nic a nauvilabesos@bcn.cat o omplint el seg眉ent formulari en l铆nia: https://forms.gle/kvy2zTYB17kV7uiQA

馃帹 Crea Regals Amb Encant i Consci猫ncia: Descobreix tres idees originals i f脿cils per embolicar els regals nadalencs amb caixes, papers reciclats, bosses de tela i jute. Aprofita elements naturals com branques, flors seques, pinyes o fruites dessecades per donar un toc 煤nic. La persona que rebi l’obsequi tindr脿 dos regals en un, amb un embolcall fet amb amor i responsabilitat.

馃尶 Taller Facilitat per El Cordill: Connecta amb altres persones amb el mateix inter猫s per la creativitat sostenible. Apr猫n de l’expertesa d’El Cordill mentre posem en pr脿ctica maneres 煤niques de donar una nova vida als nostres regals. Deixa una empremta positiva aquest Nadal amb regals que parlen de consci猫ncia i estil. 馃巹馃實馃巵

Actualitat Tallers i formacions

Comentar

L'adre莽a electr貌nica no es publicar脿. Els camps necessaris estan marcats amb *