Facilitació d’equips

Facilitació d’equips

Desbloqueja el Potencial de la teva Entitat: Taller Vivencial de Facilitació d’Equips! 🚀🤝

📆 Data i Hora: Dijous, 25 de gener de 2024, de 17:30 a 19:30
📍 Format: Activitat presencial gratuïta per a entitats
📌 Inscripció prèvia: Garanteix la teva plaça enviant un correu electrònic a nauvilabesos@bcn.cat
Taller facilitat per Basket Beat

Descobreix com la facilitació d’equips transforma la forma en què les entitats estructuren el seu treball per a tenir un impacte positiu en el seu benestar, la motivació i la col·laboració dels seus membres. En aquesta sessió única, esbrina com superar la resistència al canvi i eliminar friccions per permetre que el teu equip brilli! Amb la facilitació experta de Basket Beat, aquest taller va més enllà de les metodologies convencionals.

Aprendràs com gestionar conflictes, realitzar autoavaluacions grupals i desenvolupar un ambient on la col·laboració floreix.Entra en una jornada d’aprenentatge pràctic: treballa en equip, comparteix informació i soluciona conflictes de manera constructiva.

No et quedis enrere! Assegura la teva plaça enviant un correu electrònic a nauvilabesos@bcn.cat i prepara’t per viure una transformació en la dinàmica del teu equip! 🌟👥.

Actualitat Tallers i formacions

Comentar

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *