RECOMMIT – Formació de formadors

RECOMMIT – Formació de formadors

UCLan Chipre, 09/01-10/01/2024

L’esdeveniment de RECOMMIT formació de formadors organitzat per Uclan Xipre en el projecte RECOMMIT – woRksitE COMMunIcaTion, va resultar ser una experiència enriquidora per a tots els participants. L’acte, celebrat del 9 al 10 de gener de 2024, va reunir formadors, experts i participants molt motivats durant dos dies d’una formació molt interessant.

Dia 1: 9 de gener de 2024

L’acte va començar amb una calorosa benvinguda i una introducció al curs i a la teoria del programa desenvolupat a càrrec de la Dra. Vasiliki Christodoulou, d’UCLan de Xipre. Es van impartir interessants continguts sobre valors cívics i informació personal, que van establir les bases per a una experiència d’aprenentatge immersiva.

El Dr. Louis Nisiotis va explorar enfocaments innovadors de l’aprenentatge a través de la formació en Realitat Virtual (RV), afegint una dimensió dinàmica i interactiva a l’acte. A continuació, els participants van tenir l’oportunitat d’endinsar-se en l’eina de RV, per a navegar per l’entorn virtual associat al pla d’estudis modular del projecte sota la direcció del Dr. Nisiotis.

Dia 2: 10 de gener de 2024

La Dra. Carmen Hortensia Bora, de la Universitat d’Oradea, va compartir valuosos coneixements sobre la capacitat d’escolta eficaç, els límits interpersonals i la realització de peticions en l’àmbit laboral.

El Dr. Gabriel Roseanu, de la Universitat d’Oradea, va aprofundir en els secrets de la presa de decisions socials, oferint als participants una comprensió exhaustiva d’aquesta habilitat fonamental.

La Dra. Maria Petridou, professora de Psicologia Clínica a l’Escola Teològica de l’Església de Xipre, va explorar les respostes prosocials i la resolució de conflictes, abordant aspectes crucials de la comunicació en el lloc de treball.

L’acte va concloure amb la intervenció de la Dra. Maria Sikki, Psicòloga Clínica a l’Escola Teològica de l’Església de Xipre, que va reforçar els valors cívics, garantint una experiència d’aprenentatge holística i impactant.

L’èxit de la formació de formadors pot atribuir-se a la dedicació dels facilitadors, la Dra. Vasiliki Christodoulou i el Dr. Louis Nisiotis. Un agraïment especial a la Dra. Olga Solomontos-Kountouri, professora de Psicologia del Desenvolupament, pel seu inestimable suport en la realització de l’esdeveniment.
El seu compromís, unit a la participació activa dels assistents, va crear un entorn propici per a l’aprenentatge i el creixement.

El nostre més sincer agraïment a tots els que van contribuir a fer d’aquest esdeveniment un èxit rotund. Mantingui’s connectat per a més actualitzacions sobre el viatge transformador del Projecte RECOMMIT!

Sobre el Projecte RECOMMIT:

El projecte RECOMMIT és un projecte Erasmus+ de 24 mesos de durada (2022-1-CY01-KA220-ADU-000088959), que aborda la necessitat de donar suport al benestar laboral de les persones internes en règim de prellibertat que es preparen per a la seva reinserció en la comunitat utilitzant tecnologia de Realitat Virtual (RV). El projecte se centra en la seva reintegració en la societat mitjançant la millora de les seves habilitats interpersonals en el lloc de treball.

🔗 Per a més detalls, visita https://recommit-project.eu/

Segueix-nos a les xarxes socials: Facebook: https://www.facebook.com/recommiteu.

¡Mantingui’s connectat per a més actualitzacions sobre el viatge transformador del Projecte RECOMMIT!

✨ #RECOMMIT #FormacioDeFormadors #RealitatVirtual #TransformacioLaboral

Actualitat

Comentar

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *