Diego, company i amic D.E.P.

Diego, company i amic D.E.P.

A la família, amistats de Diego Arias i a tot l’equip humà d’Engrunes,

Barcelona, 23 de gener de 2024

Estimats companys i companyes d’Engrunes, a la família de Diego Arias i a totes la seva amistats,

Amb gran tristesa hem rebut la notícia de la defunció de Diego, president de la Fundació Engrunes. Ens unim al vostre dolor.

Diego ha estat un dels pioners del sector de les empreses d’inserció en l’estat espanyol. El seu compromís amb les persones en situació d’exclusió social va ser exemplar. Sempre va estar al costat de les persones que menys oportunitats han tingut, treballant incansablement per a millorar les seves vides, i contribuir per un món més sostenible.

Andròmines sempre ha estat lligada a Engrunes de l’una o l’altra manera. Hem estat equip des de 1993 i, en 2018, creem juntes The Good Plug, una empresa d’inserció que dona oportunitats a persones en risc d’exclusió social i a aparells elèctrics i electrònics.

Però la nostra relació no ha estat simplement professional. Hem compartit moments de complicitat, de riures i de confidències personals. En la nostra memòria sempre quedaran infinitat de moments en els quals hem gaudit en la lluita per un món millor, en el qual la sostenibilitat tant social com ambiental ens acompanyaven.

Diego deixa un llegat inesborrable i el seu treball ha contribuït a millorar la vida de moltes persones. El seu exemple ens continuarà inspirant per a continuar treballant per un món més just i igualitari.

En nom de tot l’equip d’Andròmines, i especialment de l’equip directiu, volem expressar el nostre més sentit condol a la seva família, amics i companyes.

Una abraçada sentida,

L’equip humà d’Andròmines

Barcelona, 23 de gener de 2024

Actualitat

Comentar

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *