Fes un pas endavant: Formació Professional per a la teva nova oportunitat laboral

Fes un pas endavant: Formació Professional per a la teva nova oportunitat laboral

Sabem que la recerca de feina no és fàcil, sobretot quan les oportunitats semblen allunyar-se cada vegada més. Però no estàs sola, i no ha de ser així. A Andròmines volem acompanyar-te i oferir-te la formació que necessites per tornar a sentir-te segura, empoderada i amb ganes d’afrontar nous reptes.

La Formació Professional: La teva porta d’entrada al treball

Si et sembla que el mercat laboral està cada vegada més complicat, et comprendrem perfectament. No tenir el graduat escolar, tenir fills a càrrec o viure en un barri on les oportunitats escassegen pot fer-te sentir que les portes se’t tanquen. Però hi ha una cosa que ningú et pot treure: les ganes de millorar i de donar una vida millor als teus fills. I aquí és on entra la formació professional.

Fàcil d’entendre i amb pràctiques reals:

Els nostres cursos estan pensats per a dones com tu.  T’ensenyarem tot pas a pas, des de zero, i podràs posar en pràctica el que aprens, perquè no és només teoria, sinó habilitats que podràs fer servir de seguida.

Millora la teva confiança:

La formació et dona coneixements, però també t’ajuda a sentir-te més segura. Saber que pots treballar amb competència en logística, neteja hospitalària o atenció al client és un gran pas cap a la teva independència.

Assegura un futur millor per a tu i els teus fills:

Cada classe, cada pràctica, et porta més a prop d’un lloc de treball estable, d’una rutina amb horaris i ingressos que ajudin a mantenir la teva família.

Cursos Gratuïts de Tardor 2024 d’Andròmines

Per tancar aquest 2024, hem dissenyat una oferta de cursos gratuïts, pensant en tu, en la teva situació i en les teves necessitats. Mira quines opcions tenim i tria la que més s’adapti a tu:

AUXILIAR DE LOGÍSTICA I MAGATZEM (Dirigit a dones)

Dates: 01/10/24 – 25/11/24
Modalitat: Online amb pràctiques presencials
Què aprendràs? A gestionar mercaderies, a moure’t per un magatzem i a operar carretons. És un sector amb molta demanda i perfectament accessible.

AUXILIAR DE COMERÇ I ATENCIÓ AL CLIENT (Dirigit a dones)

Dates: 21/10/24 – 10/12/24
Modalitat: Online amb pràctiques presencials
Què aprendràs? A atendre clients, gestionar vendes i treballar en botigues, un àmbit sempre ple d’oportunitats.

AUXILIAR DE NETEJA HOSPITALÀRIA I CAPS

Dates: 30/09/24 – 10/12/24
Modalitat: Presencial (Sant Andreu, Barcelona)
Què aprendràs? Tècniques de neteja específiques per a hospitals i centres de salut, una feina essencial i molt valorada.

TREBALLANT EN DIGITAL (EMPLEA+)

Dates: 07/10/24 – 10/10/24
Modalitat: Presencial
Què aprendràs? A donar els teus primers passos en el món digital, amb competències bàsiques que t’ajudaran a moure’t millor per internet i altres eines tecnològiques.

Com Apuntar-te?

Inscriure’t és fàcil, i el millor de tot és que els cursos són totalment subvencionats. Això vol dir que no hauràs de pagar res, només portar les teves ganes d’aprendre i millorar.Escriu-nos a: puntsformatius@andromines.net
Truca’ns al: 672 32 71 33

En col.laboració amb:

https://incorpora.fundacionlacaixa.org/

https://igualtat.gencat.cat/ca/inici

Aquest és el teu moment. Dona el pas, forma’t amb Andròmines i comença a construir el futur que desitges per a tu i la teva família. Tens molt a oferir, i nosaltres volem ajudar-te a demostrar-ho!
Actualitat Uncategorized

Comentar

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *