Fi d’etapa programa B-Mincome

Fi d’etapa programa B-Mincome

Després d’un any de treball, esforços, implicació i compromís els participants del projecte “transformem el pati en jardí” del programa B-MINCOME 008 DE NOU BARRIS i de B-MINCOME 009 DE SANT ANDREU, finalitzen amb molt bons resultats aconseguits i satisfacció d’haver realitzat molt bon treball!!!!

Durant aquests dotze mesos hem donat un cop de mà a un total de 8 escoles i 1 Ateneu del districte de Nou Barris, i de 12 escoles i 3 centres socials al districte de Sant Andreu per tal de fer que els seus espais exteriors siguin més acollidors i verds. Les nostres actuacions s’han basat principalment en l’aportació de mobiliari a partir de fusta reciclada, ajudant i assessorant els docents i joves per tal de posar en marxa els horts, fent el manteniment de les zones exterior i, inclús, muntant nous espais d’horta escolar i taules de cultiu.

L’impacte a les escoles i espais socials i l’agraïment per part dels centres ha fet que la motivació de l’equip de treball sigues molt bona, com una mena de tàndem treballadors/es-escoles, millorant l’elaboració dels dissenys i l’adequació segons l’espai fins a ser uns veritables professionals.

Com a conclusió podem deduir que els espais verds exteriors són essencials i molt valuosos a les escoles, i més a les grans ciutats, on predomina el ciment per norma general. Per això és que tanquem aquest any de projecte molt satisfetes i amb ganes que les escoles i centres gaudeixin de la llavor que hem posat tots els participants del projecte.

Per últim donar les gràcies a totes les persones que han fet possible aquesta acció.

Us desitgem un molt bon estiu i molta reutilització i brots verds en ell!

Actualitat

Comentar

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *