Unes 300 persones s’apropen al Mercat d’Intercanvi

S’han fet 33 intercanvis i s’ha sensibilitzat unes 300 persones sobre la reutilització, els mercats d’intercanvi, la gestió de residus, el reciclatge i el medi ambient.

Un total de 177 persones s’han apropat a les taules del Mercat d’Intercanvi que l’Associació Andròmines ha dut a terme aquest dissabte al matí ala Plaçade l’Església de Montcada i Reixac, unes taules que estaven plenes d’objectes diversos: des de llibres i pel·lícules, fins a electròdomèstics i joguines i sobre les quals s’han dut a terme 33 intercanvis.

A més, unes 120 persones més s’han apropat a l’exposició sobre neteja comunitària i civisme que ha complementat el Mercat d’Intercanvi. En total gairebé 300 persones han pogut conèixer de prop una proposta alternativa al mercat convencional i reflexionar sobre la necessitat de gestionar millor els residus.

D’aquesta manera s’acompleix un dels principals objectius del projecte, el de sensibilitzar la població en general i les persones que han organitzat l’activitat, participants del programa Reincorpora que pretén la reinserció social i laboral de persones privades de llibertat.

A més, la iniciativa ha comptat també amb la participació de dues entitats més: l’Associació marroquina de la integració i l’intercanvi cultural (AMIIC) i la Taula Cívica de la Ribera. En definitiva una iniciativa que l’Associació Andròmines vol repetir de cara a altres anys i que arrenca amb bon peu, malgrat que des de l’organització es valorarà la possibilitat de fer el Mercat d’Intercanvi fora dels mesos d’estiu per assegurar una major participació.

Medi ambient

Comentar

L'adreça electrònica no es publicarà.