Trobada de tècniques d’inserció FEICAT per a la millora continua

Trobada de tècniques d’inserció FEICAT per a la millora continua

Andròmines hem assistit a la 6a Trobada de tècniques d’Inserció que organitza Feicat, on la Marta Zaragoza ha fet una molt interessant sessió pràctica d’eines i instruments d’acompanyament amb casos reals. Sempre és molt enriquidor poder compartir experiències, coneixements i dubtes amb altres companys que també treballen a empreses d’inserció.

Durant la sessió vam practicar les Tècniques i eines d’acompanyament a les persones en procés de definició i execució del seu projecte professional per competències.

Es va plantejar una sessió dinàmica i participativa, escollint un cas real que estiguessin acompanyant i ens interessi treballar-hi, ens van demanar una breu anàlisi de la seva ocupabilitat (identificant els factors de l’entorn, personals i competencials claus que incideixen de forma positiva o suposen una limitació a l’accés al mercat laboral o a la millora de la seva situació professional).

Els objectius de la sessió eren:

– Conèixer i practicar amb les tècniques per ajudar a definir tots els elements clau d’un projecte professional i compartir diferents estratègies als obstacles.

– Conèixer i practicar amb les tècniques per definir i executar un pla de millora

– Mètodes, recursos i tècniques per posar en valor els punts forts del projecte professional i visibilitzar-los al mercat.

Un any més ha estat tot un èxit!!

Actualitat

Comentar

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *