Oferta Tècnic/a d’inserció i orientació laboral – Programa Formació i Treball

Oferta Tècnic/a d’inserció i orientació laboral – Programa Formació i Treball

Descripció

Actualment tenim la necessitat de contractar un/a tècnic/a d’inserció i orientació laboral per tal de realitzar itineraris personals d’inserció amb joves tutelats i extutelats amb l’objectiu final d’aconseguir la seva incorporació al mercat de treball.

La seva tasca serà tant realitzar les entrevistes de selecció de les persones candidates, com portar a terme l’entrevista diagnòstica, establir el seu perfil professional i pactar amb la persona el seu itinerari personal d’inserció, realitzar tutories de seguiment, formació en competències transversals, recerca de feina; així com fer informes i memòries (de sol·licitud i de tancament).

Requisits mínims
Experiència mínima de dos anys com a tècnic/a d’inserció i orientació laboral atenent a persones en situació o risc d’exclusió social (molt valorable amb joves) realitzant itineraris personals d’inserció i impartint formació en competències transversals i tècniques de recerca de feina., Imprescindible haver gestionat programes d’Inserció sociolaboral del SOC, molt valorable haver-hi utilitzat el Programa GIA., Diplomada en Educació Social, llicenciatura en Psicologia o Pedagogia.

Actualitat

2 comments

 1. Buenos días, les escribo para postularme al puesto de Técnico/a de inserción y orientación laboral. Soy Trabajadora Social , de Buenos Aires – Argentina. Allí trabaje acompañando a personas en situación de vulnerabilidad social y económica, en su proceso de inserción social y laboral.

  Me encuentro a dipsosición,

  Un saludo y gracias!

  • admin says:

   Buenos días Maria de la Soledad,
   Agradecerte el interés en formar parte de nuestro equipo, comentarte que para poder postular deberías enviar un correo a incorpora@andromines.net con tu cv y tu carta de motivación.
   De nuevo agradecerte tu interés,
   Andròmines

Comentar

L'adreça electrònica no es publicarà.